OBAVJEŠTENJE – IDEMO DO VRHA!

Poštovani posjetioci i korisnici naših usluga panoramskog razgledanja, sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je od danas u funkciji i četverosjed za panoramsko razgledanje. Cijena vožnje ostaje ista, 12 KM po osobi od polazne stanice do vrha (šestosjed - četverosjed). Još jedna novina u ponudi! Na Međustanici od srijede 09.08.2018.god. moći…

Informacija za javnost

Poštovani posjetioci i korisnici naših usluga, obavještavamo Vas da je naša usluga panoramskog razgledanja, šesterosjedom na Babinom dolu - Bjelašnica, ponovo u funkciji od 2.8.2018. godine. Radujemo se Vašem dolasku!

Informacija za javnost

Poštovani posjetioci i korisnici naših usluga panoramskog razgledanja, obavještavamo Vas da zbog redovnog servisa i održavanja sistema, šesterosjed na Bjelašnici-Babin do neće biti u upotrebi u periodu od 29.07. do 01.08.2018. godine. Za panoramsko razgledanje u ovom periodu, preporučujemo žičaru na Malom polju na Igmanu. Zahvaljujemo se na razumjevanju!

INFORMACIJA ZA JAVNOST

Obavještavamo Vas da zbog radova na Bjelašnici od nedjelje, 29.7.do 1.8.2018.god šestosjed neće raditi. U funkciji će biti dvosjed na Igmanu - Malo polje. Hvala na razumijevanju!