Skijanje se brzo uči, nisi blesav da sjediš kući :)

Omogućite djetetu odmor od školskih obveza na svježem zraku, u društvu vršnjaka, gdje će kroz zabavu uz vrhunske učitelje skijanja naučiti skijati. (more…)

Nihad Rezibegović godinama uređuje staze na Bjelašnici: Ovaj posao zahtijeva hrabrost i iskustvo

Kada žičare stanu i ljubitelji zimskih sportova odu da se ugriju i odmore, onda na padine Bjelašnice dolazi sasvim drugačija ekipa. Umjesto da skijaju, oni ratrakom pripremaju staze za skijaše. Imali smo privilegiju provozati se i "urediti" jednu stazu s Nihadom Reizbegovićem, iskusnim uposlenikom preduzeća ZOI'84 i šefom baze. (more…)

Obavještenje

Na portalu ski.ba je objavljeno da se kupovina ski karata može vršiti na rate kod poslovnih banaka, što nije tačno. Obavještenje nije dato od strane KJP "ZOI'84", te obavještavamo cijenjene korisnike naših usluga da nije moguće plaćanje na rate. Akcijska prodaja sezonskih ski karata traje do 10.12.217.godine.

Akcijska prodaja sezonskih ski karata za sezonu 2017 / 2018

Od 01.12. do 10.12.2017.  godine u prostorijama dvorane Zetra ulaz F u vremenskom periodu od 09,00 do 17,00 sati (radni dan) i od 09,00 do 15,00 sati (subota i nedelja) vršiti će se akcijska prodaja sezonskih ski karata. Cijena sezonske karte sa fotogarfijom za odrasle je 390,00 KM Cijena sezonske…