OTVORENJE SKI SEZONE 2016./2017.

Nakon 25 godina prvi put će biti upriličeno spektakularno otvorenje sezone.

U saradnji sa agencijom Sol Azur, od 23. do 25. decembra bit će organizovano Šankanje na kojem će nastupati poznati DJ-evi James Zabiela, Beatshakers, Marko Nastić i Nikola Vemić.

Zahvaljujući isporučenoj opremi, ekipa preduzeća ZOI'84 bit će u stanju pružiti mnogo više nego prethodne godine. Došlo je do reorganizacije i svi Baby liftovi su prebačeni na Malo polje koje je predviđeno da bude familijarno izletište.

"Imat ćemo dnevne događaje za sve od 7 do 77 godina, a navečer će u Sol Azur areni biti upriličen koncert grupe S.A.R.S. Bit će to istinski spektakl. Veći dio staze je već vještački osnježen i ako se nastavi ovom dinamikom do otvorenja će biti u funkciji i lift", rekao nam je koordinator marketing službe u KJP ZOI'84 Suad Jusić.

Ledena ploha na Zetri će biti postavljena do kraja decembra te će u klizanju građani Sarajeva moći uživati cijeli januar i dio februara.

Otvorenje skijaške sezone na Igmanu bit će upriličeno kada se steknu uslovi, odnosno kada bude prirodnog snijega. Novina na Igmanu je da će biti dozvoljen i snowboarding.

Zetra: Gdje se nalazimo

Kantonalno javno preduzeće ZOI'84 Olimpijski Centar Sarajevo d.o.o.,
Alipašina b.b., 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
Telefon
+387 33 212 035
Email
kabinet@zoi84.ba
Web
http://www.zoi84.ba/