100 SKI uspješnih dana u Ski-centru Bjelašnica i Igman

by | mar 22, 2021 | Uncategorized @bs | 0 comments

Danas kad je u doba pandemije izuzetno teško održati kontinuitet u poslovanju, te sve resurse iskoristiti kako bi se osiguralo da Ski-centar Bjelašnica i Igman ne bude dijelom negativne konotacije o širenju Covida, sa ponosom ističemo da tokom svih redovnih i izvanrednih inspekcijskih obilazaka nije zabilježen niti jedan prekršaj na prostorima KJP ZOI84. Reorganizacijom radnih zadataka te angažiranjem covid-redara uspjeli smo biti primjer kako se u posebno teškim radnim uvjetima treba odgovorno ponašati i sve prioritete usmjeriti na očuvanje zdravlja posjetitelja i radnika.

Tokom svih 100 ski-dana u najvećoj mjeri je bio omogućen vertikalni transport posjetitelja prema vrhu Bjelašnice i Igmana, koliko su dozvoljavale vremenske prilike. Poznato je da se pri jačim udarima vjetra, koji ako premaše 70 km/h, šesterosjed mora zaustaviti, te se u nekoliko navrata dešavalo da se moralo posegnuti za dodatnim mjerama kako bi se obezbijedila sigurnost posjetitelja.

Ski-liftovi su tokom sezone prevezli desetine hiljada posjetitelja, sportista, klijenata i partnera, a radnici KJP ZOI84 su bili na usluzi svima koji su koristili usluge Ski-centra.

Igman i Bjelašnica su i ove sezone bili oaza mira za djecu kojima su svjež zrak i aktivnosti na snijegu bili jedna od razonoda, budući da je epidemija učinila drugačijom i njihovo socijalno okruženje.

KJP ZOI84 i banke partneri su tokom ovih uspješnih 100 dana omogućili skijanje po najpristupačnijim cijenama, učinivši da ljepote ovih olimpijskih planina budu znatno posjećene, sa gostima iz cijelog regiona.

Želimo se zahvaliti svim posjetiteljima, klijentima i partnerima što su sa nama 100-i dan u ovoj sezoni. I brojimo još.

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi