BORN2SKI: BJELAŠNICA 25-28.02.2021.

by | feb 17, 2021 | Uncategorized @bs | 0 comments

U periodu od 25. (s početkom u 16.00 sati) do 28. 2. 2021. održat će se utrka BORN2SKI na Bjelašnici.

Na BORN2SKI poslovnu utrku prijavljuju se timovi kompanija iz javnog ili privatnog sektora putem BORN2SKI web-stranice. Organizator zadržava pravo diskvalifikacije ukoliko takmičar nije uposlenik kompanije za koju nastupa. Svi takmičari su obavezni pridržavati se COVID protokola i postupati u skladu sa uputama koje će biti dostavljene kapitenima timova.

Tim se sastoji od minimalno 3 zaposlenika kompanije. Najbolja je ekipa s najmanjim ukupnim zbrojem troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija. Organizator zadržava pravo diskvalifikacije ukoliko takmičar nije uposlenik kompanije za koju nastupa.

Kompanije koje nisu u mogućnosti formirati timove, mogu prijaviti i pojedince koji će ponosno braniti boje svojih kompanija i takmičiti se u kategoriji najboljih pojedinaca.  

Prijavnina uključuje startni broj, ski-kartu, okrjepu nakon utrke, medalje i plakete za pobjednike i prateće aktivnosti u Ski & Fun zoni.  

S  obzirom na to da je broj mjesta na startu ograničen, uvažavajući vaše sugestije,  ove godine je pripremljen dodatni sadržaj za one koji žele ovo druženje provesti skijajući u opuštenoj atmosferi bez pritiska rezultata. Neposredno u blizini takmičarske staze nalazit će se Rossignol Fun Course sa veleslalom postavkom, iskusnim trenerima i takmičarima koji će tokom večeri moći pokazati kako poboljšati vaš skijaški performans. Rossignol Fun Course uključuje: ski-kartu, skijanje na posebno postavljenoj stazi  i konzumaciju i aktivnosti u Ski&Fun zoni.

Maksimalan broj učesnika takmičarskog dijela je 160. Zadnji dan za prijavu je 22. 02. 2021. –  odnosno do popunjavanja mjesta na startu.

Svi takmičari su obavezni pridržavati se COVID protokola i postupati u skladu sa uputama koje će biti dostavljene kapitenima timova.

Podjela nagrada:
Pojedinačno – plaketu dobivaju najbrža skijašica i najbrži skijaš u ukupnom poretku.
Ekipno –  plaketu osvajaju tri najbrže ekipe u kategorijama malih, srednjih i velikih kompanija.
Nagrada za najfit tim – dodjeljuje se ekipi s najviše prijavljenih trkača.

Nagrada za najkreativniji tim – dodjeljuje se naknadno ekipi sa najoriginalnijom objavom fotografije na BORN2SKI Facebook stranici.

 

 

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi