INFORMACIJA ZA JAVNOST – CJENOVNIK SKI KARATA ZA SEZONU 2020/2021

by | okt 21, 2020 | Uncategorized @bs | 0 comments

Obavještavamo sve ljubitelje skijanja da će se unatoč pandemiji CORONA virusa, zimska skijaška sezona 2020/2021 održati kao i svih ranijih godina.
Uvažavajući sigurnosne aspekte, Ski Centar Bjelašnica – Igman će ove godine nastaviti svoje usluge pružati uz preporuke Zavoda za Javno zdravstvo FBiH, a očekujemo i da će se svi skijaši i posjetioci pridržavati mjera socijalne distance, te nositi preporučenu zaštitnu opremu.
Brinući o sigurnosti svojih posjetilaca KJP “ZOI’84” OCS će ove godine sva takmičenja na Ski Centru Bjelašnica i Igman održati uz mjere socijalne distance i ograničenog broja dozvoljenih posjeta.Sigurni smo da će trenutna situacija u kojoj se nalazimo biti još jedan od razloga za dolazak na olimpijske planine duboko svjesni činjenice koliko planinski zrak pozitivno utiče na naše zdravlje.
Uprava KJP “ ZOI 84” je nastojala da prilikom izrade novog Cjenovnika maksimalno izađe u susret korisnicima naših usluga vodeći računa o ekonomskom aspektu u cijeloj Bosni i Hercegovini, kao i u regiji. S tim u vezi, cijene ski passa su u “pred sezoni” i “post sezoni” snižene, dok su u sezoni ostale na prošlogodišnjm nivou. U želji da učinimo naše korisnike zadovoljnim, a na osnovu istraživanja tržišta, uvedena je dvosatna karta, kao i dnevna karta sa noćnim skijanjem.Omogućeni popusti pri kupovini ski karata će biti predočeni skijašima pri kupovini istih.
U toku su završne radnje na pripremi zimske skijaške sezone 2020/2021, kao i projekat osnježenja gornjeg dijela staze Kolijevka koji će omogućiti znatno veći broj dana skijanja na radost brojnih skijaša.
KJP “ZOI 84” OCS će i ove godine omogućiti prodaju sezonskih ski karata po akcijskim cijenama u periodu od 26.10.2020 do 13.11.2020 u Olimpijskoj dvorani Zetra u Ul. Alipašina bb,ulaz F u vremenskom terminu od 08:00 do 16:00 sati radnim danom i od 09:00 do 13:00 sati subotom.

U nastavku predstavljamo Redovni cjenovnik ski karata.

S poštovanjem,

KJP “ZOI 84” OCS
Uprava

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi