PEZER I MEŠIĆ TRENIRAJU U ZETRI

by | feb 9, 2021 | Uncategorized @bs | 0 comments

Olimpijci Mesud Pezer i Kemal Mešić su današnji dan iskoristili trenirajući u dvorani Zetra. Gledajući njihovu zavidnu kondiciju, psihičku spremnost te požrtvovanost, vjerujemo i očekujemo najbolji rezultat i na predstojećim takmičenjima: 20. 2. 2021. Balkansko atletsko seniorsko prvenstvo u Istanbulu i 4. 3. 2021. Evropsko dvoransko prvenstvo u Torunu (Poljska).

Da vas podsjetimo da je 31. januara 2021. godine Mesud Pezer nastupio je na “World Atletics Indoor Championships Beograd 22“, atletskom turniru. Naš najbolji bacač kugle na ovom talmičenju zauzeo je prvo mjesto sa daljinom od 20,59 m.  Zatim je u subotu, 6. februara u Sarajevu, u Olimpijskoj dvorani Zetra održano Atletsko prvenstvo Bosne i Hercegovine za seniore. U disciplini bacanje kugle potvrdio je svoju dominaciju, osvojivši prvo mjesto sa dužinom od 20,51 m.

Kemal Mešić je hicem od 20.13 metara dosegao prvo mjesto na Državnom prvenstvu za seniorke i seniore, na Atletskom stadionu Kamberovića polje, održanom u augustu prošle godine.

 

 

 

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi