Pojačane preventivne mjere na Ski centru Bjelašnica i Igman

by | mar 27, 2021 | Uncategorized @bs | 0 comments

Poštovani korisnici usluga Ski centra Bjelašnica I Igman,

Zbog ozbiljnosti cjelokupne epidemiološke situaciju u našoj državi, Uprava KJP “ZOI'84” OCS vas obavještava da od sada na prodajnim mjestima ski centra možete kupiti samo dnevne i četverosatne karte namjenjene odraslima i djeci. Ukupni broj navedenih karata u ponudi je ograničen na 300 karata na prodajnom mjestu Babin do i 100 karata na prodajnom mjestu Igman – Malo polje. Nakon što se navedeni broj karata u toku dana proda, karte više nije moguće kupiti.  Ograničen je i broj dozvoljenih vozila na parkingu i to u OJ Bjelašnica taj broj je sveden na 250 vozila, na Velikom polju dozvoljeni broj vozila je 50, a na Malom polju maksimalni broj vozila će biti ograničen na 70.

Sve naše korisnike molimo da vode računa o higijeni, te da ukoliko osjećaju neki od simptoma Covida ostanu kući i budu odgovorni. Za   vrijeme boravka na ski centru svi su obavezni nositi masku/bandanu/potkapu, održavati fizičku distancu od 2 metra, te se dalje ponašati u skladu sa propisanim mjerama i preporukama korištenja usluga vertikalnog transporta.

Pojačan je ukupni broj Covid redara, a svi koji se ne budu pridržavali prethodno navedenih mjera biće sankcionisani oduzimanjem karte bez opcije povrata ili reklamacije. U slučaju sezonskih karata, karte će se oduzimati na period od 7 dana.

Navedene mjere se počinju primjenjivati od 28.3.2021. godine.

Ostanimo zdravi tako što ćemo biti odgovorni! Pri tome ne zaboravimo uživati u našim planinskim ljepotama.

Hvala na razumijevanju!

 

 

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi