Poziv sportskim klubovima

by | apr 7, 2021 | Uncategorized @bs | 0 comments

Poštovani sportski prijatelji,

Nadamo se da ste uživali u uspješnoj skijaškoj sezoni i uspjeli postići dobre rezultate sa svojim timovima. Iako je zima kalendarski završila, bijelo proljeće se nastavlja na Ski-centru Bjelašnica, sa snježnim dosegom od oko 185 cm.

Tokom aprila, budući da je visina snijega znatno iznad prosjeka za ovo doba godine, a vremenski uvjeti pogoduju i stvaranju vještačkog snijega, posebna je zainteresiranost ski-klubova za održavanja treninga.

Uz jako pristupačne cijene (30% popusta na skijanje od ponedjeljka do petka) i uz vrhunsko pripremljene i osigurane staze, sa današnjim danom počele su i rezervacije i priprema staza isključivo za ski-klubove.

Naglašavamo da Covid-19 nastavlja utjecati na naše svakodnevne aktivnosti i shodno tome moramo voditi posebno računa o discipliniranom ponašanju. Trenutno važeći propisi su da je 300 karata u dnevnoj prodaji, te 250 parking-mjesta.

S obzirom na odgovarajuće propise o ulasku i izlasku, kao i privremene obaveze testiranja za napuštanje pojedinih regija, ljubazno vas molimo da informacije pratite na: http://granpol.gov.ba/Content/Read/74?title=Covid-19.

Očekujemo vašu rezervaciju na e-mail adresu marketing@zoi84.ba ili putem telefona na broj +38733276210. Radujemo se zdravom i nadasve sportskom okupljanju. I možete biti sigurni u jedno: i dalje ćemo se truditi da nudimo savršene i sigurne uvjete za trening.

 

Uz sportske pozdrave

KJP ZOI’84 OCS.

#zoi84ocs #aprilskoskijanje

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi