Red Bull – Dance your style

by | apr 24, 2019 | Uncategorized @bs | 0 comments

Olimpijska dvorana Zetra je 26. aprila bila preuređena u posebni event prostor sa fenomenalnim audio vizuelnim efektima.

Noć su otvorili bh. plesači koji su se borili za prolaz na regionalno finale u Zagrebu, gdje će se dalje boriti za kartu za svjetsko finale Red Bull Dance Your Style, koje se u oktobru održava u Parizu.

Publika se formirala u krug oko plesnog podija,a takmičenje je počelo plesnim pokretima koji su cijelo vrijeme izazivali oduševljenje kod prisutnih. Upravo reakcija okupljenih činila je odlućujući faktor, jer umjesto žirija, publika je svojim crvenim i plavim kartonima proglašavala pobjednika.
Nakon plesa noć je pripala Brown Sugar – Rhytm and blues dvojcu koji su rasplesali na kraju više od dvije hiljade ljudi, koliko je do jutra prošlo kroz Zetru.

Udruživanje snaga Red Bull Dance Your Style i specijalnog izdanja Brown Sugar RnB-a se pokazalo kao pravi potez. Ples se ovim projektom vraća među publiku i upravo ista je igrala glavnu ulogu birajući pobjednike. Ovaj plesni događaj se perfektno uklopio u specijalnu ediciju Brown Sugar RnB, a cijela noć je izgledala kao da u čarobno pripremljenoj i posebno preuređenoj Zetri pleše više od dvije hiljade profesionalnih plesača.

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi