Završeni projekti

by | nov 12, 2019 | Uncategorized @bs | 0 comments

Da se dešavaju nove stvari ove sezone na Ski centru, dokazuje to da su svi projekti u roku urađeni, te da su preostali u završnoj fazi.

Završena je prva dionica nove staze, koja je na potezu Međustanica – Crni Vrh, a do kraja novembra na redu je završetak druge faze koji je na potezu Crni Vrh – Akumulacija II.

Trenutno se postavljaju reflektori na trasi ski lifta Kolijevka, i u toku su pripreme za betoniranje temelja za stubove rasvjete.

Postavljanje i izvlačenje topova za vještačko osnježenje na stazama je u završnoj fazi, a testiranje sistema je planirano za 19.11.2019. godine. Punjenje Akumulacije I i II vodom, za potrebe sistema osnježavanja i obezbjeđivanja dovoljnih količina vode su u toku i idu predviđenom dinamikom. Prema trenutnim prognozama sistem osnježavanja će se moći pokrenuti krajem mjeseca novembra, te se nadamo da ćemo 10.12.2019. godine imati spremne i staze za prve skijaše, ukoliko vremenski uslovi budu dozvoljavali.

Podsjećamo skijaše da je u toku akcijska prodaja ski karata, radnim danom od 08:00 do 18:00, te subotom od 09:00 do 13:00 sati, Olimpijska dvorana Zetra, ulaz ”F”, Alipašina bb.

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi