ZETRA: Individualni kondicioni trenizi – Amina Silajdžija, Alem Zolota

by | mar 18, 2021 | Uncategorized @bs | 0 comments

Olimpijska dvorana Zetra pruža mogućnost da se u njenim salama održavaju individualni kondicioni treninzi, kako u velikoj dvorani, tako i u malim salama.

Udruženje Šeher u sklopu individualnih kondicionih treninga, zavisno od vrste usluge koju sportaš treba, koristi veliku dvoranu i dvije male sale. U dvorani su atletski treninzi, u jednoj maloj sali je gimnastika sa popratnim vježbama za trbuh, leđa, razgibavanje te su u drugoj stijene za penjanje, penjanje konopcem i tegovi.

Treninge i sve usluge od 16 do 20 sati nadgleda i vodi trenerica Vlatka Marić, a tokom dana koriste profesionalni sportaši koji žele intiman prostor kako bi maksimalno iskoristili tišinu i dodatno se motivirali.

 

Amina Silajdžija je osvojila prvo mjesto u bacanju kugle u kategoriji mlađih juniorki na Dvoranskom prvenstvu BiH za seniore/ke, juniore/ke i mlađe juniore/ke, održanom 13. 2. 2021. godine u Zetri.

Dvoranska je rekorderka u bacanju kugle.

Alem Zolota, fudbaler FK “Radnik Hadžići”, igra na poziciji: Centre-Back.

 

Današnji kondicioni treninzi su, između ostalog, podrazumijevali naporne fizičke i psihičke vježbe, do maksimalnih granica izdržljivosti.

 

 

 

 

 

 

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi