ZOI84

KJP ZOI'84 Olimpijski Centar Sarajevo d.o.o.

Ko smo mi KJP ZOI ’84 kao ponosni pravni slijednik Organizacionog komiteta 14. Zimskih Olimpijskih Igara upravlja objektima u sklopu Olimpijskog kompleksa Zetra i Ski centra Bjelašnica i Igman a isti duh olimpizma i dalje njegujemo i čuvamo na izvornim lokacijama.

MISIJA KJP ZOI ‘84 je usmjerena na zadovoljenje potreba naših kupaca kroz davanje usluga preduzeća u zimskim olimpijskim i drugim sportskim takmičenjima, zimskim i ljetnim rekreativnim sadržajima i afirmacija grada Sarajeva i Bosne i Hercegovine kao poželjne turističke destinacije.

Mjesta iz snova u nekoliko trenutaka

Pitajte nas

Historijski značaj koji se voli

Mogućnosti koje si možete priuštiti

KJP ZOI’84 Olimpijski Centar
Sarajevo d.o.o.
Alipašina b.b., 71 000 Sarajevo,
Bosna i Hercegovina
marketing@zoi84.ba
+387 33 276 210
Zetra Marketing

Posljednje novosti

Poslovnik o radu komisije

Poslovnik-o-radu-komisije-februar-2024_Preuzmi

Pitanja

EKSPERT-ZA-JAVNE-NABAVKEPreuzmi ELEKTRICARPreuzmi ELEKTRONICARPreuzmi OPERATER-ZA-SIGURNOST-NA-STAZAMAPreuzmi RUKOVODILAC-ODJELA-VERTIKALNOG-TRANSPORTA-I-ODRZAVANJAPreuzmi RUKOVODILAC-ODJELA-ZA-EKONOMSKO-FINANSIJSKE-POSLOVEPreuzmi...

Rješenje o imenovanju komisije

Rjesenje-o-imenovanju-komisije-za-provodjenje-javnog-oglasa-2Preuzmi

Odluka o objavi oglasa

Odluka-o-objavi-oglasaPreuzmi

Ko smo mi

KJP ZOI ’84 kao ponosni pravni slijednik Organizacionog komiteta 14. Zimskih Olimpijskih Igara upravlja objektima u sklopu Olimpijskog kompleksa Zetra i Ski centra Bjelašnica i Igman a isti duh olimpizma i dalje njegujemo i čuvamo na izvornim lokacijama.

MISIJA KJP ZOI ‘84 je usmjerena na zadovoljenje potreba naših kupaca kroz davanje usluga preduzeća u zimskim olimpijskim i drugim sportskim takmičenjima, zimskim i ljetnim rekreativnim sadržajima i afirmacija grada Sarajeva i Bosne i Hercegovine kao poželjne turističke destinacije.

Kontaktirajte nas